Slide 3

Jij ontsnapt met je collega's? Blijven jullie uit handen van de bewakers?

Jij ontsnapt met je collega's? Blijven jullie uit handen van de bewakers?

Jij ontsnapt met je collega's? Blijven jullie uit handen van de bewakers?

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

Slide 4

Escape from Veenhuizen, het active en spannende personeelsfeest.

Escape from Veenhuizen, het active en spannende personeelsfeest.

Escape from Veenhuizen, het active en spannende personeelsfeest.

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

VorigeVorige
VolgendeVolgende

Personeelsuitje in Drenthe

Op zoek naar een uniek en spannend personeelsuitje in Drenthe dat zich onderscheidt van de traditionele outdoor activiteiten? Zoek niet verder! Ontdek Escape from Veenhuizen, dé buitenactiviteit in de bossen van Drenthe die jouw personeelsfeest onvergetelijk maakt. Dit avontuur vindt plaats in de maanden oktober tot en met maart in de avond. Dus in het donker wat het extra spannend maakt. Een leuk idee voor jullie personeelsuitje?

Ideaal personeels uitje voor grote groepen

Het outdoor spel is geschikt tot 80 personen. Dus ideaal voor grote groepen. Deelnemen kan al vanaf 30 personen. Check direct of jouw datum nog vrij is in ons reserveringsformulier of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Personeelsuitje met buffet

Het spel kan worden geboekt in combinatie met een van onze heerlijke uitgebreide buffetten. Dit wordt vooraf aan de escape geserveerd in samenwerking met Grand Café Hotel Karsten in Norg. Hotel Karsten is tevens start- en eindpunt van het spel.

De overwinning vieren kan onder het genot van een van de verschillende borrel- en hapjesarrangementen!

Escape from Veenhuizen voor jouw personeelsuitje in Drenthe!

Escape from Veenhuizen is veel meer dan alleen maar een spel. Het is een ervaring die teambuilding, strategie en plezier combineert in een onvergetelijke setting. Deze outdoor game speelt zich af in de bossen van Veenhuizen en Norg. Deze locatie biedt de perfecte achtergrond voor een avontuurlijk personeelsfeest vol uitdagingen en verrassingen.

  • Spannende en actieve outdoor activiteit
  • Geschikt voor grote groepen
  • Verschillende en uitgebreide buffetten
  • Verschillende borrel- en hapjesarrangementen
Escape from Veenhuizen
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Ingrid TempelsIngrid Tempels
17:03 15 May 23
Super leuke ervaring, het was heel spannend, het team maakt er een onvergetelijke avond van. Heel erg leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden.Aansluitend bij hotel Karsten een hapje en een drankje maakte het avondje af.
jolanda Hasperjolanda Hasper
18:24 14 May 23
Samen met mijn gezin en een groep vrienden gedaan!! Wat een geweldige ervaring! Ik heb mijn broek niet droog gehouden, en dat kwam niet alleen door het kruipen door de sloot😉 Een echte aanrader!!!
Stefan TimmersStefan Timmers
15:44 14 May 23
Wij hebben een fantastische ervaring overgehouden aan Escape from Veenhuizen. Goed georganiseerde avond waarbij alle facetten omtrent spanning en sensatie samen komen.Zeker de moeite waard voor een gezellig avondje uit.Crew escape!! Bedankt!
lisalotte de Voslisalotte de Vos
14:48 14 May 23
Samen met mijn vriendengroep deelgenomen aan de escape. Echt een super gave, spannende en leuke ervaring. Ik kan dit iedereen zeker aanraden!!
Henk SteenHenk Steen
14:47 14 May 23
Met een groep deelgenomen aan deze fantastische ervaring vol spanning en sensatie. Kan niet anders zeggen dat dat het super geregeld was!! Petje af
js_loader