Slide 1

Het spannende outdoorspel in de bossen van Drenthe

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

Slide 3

Het leuke idee voor persoonsuitje!

Het leuke idee voor persoonsuitje!

Het leuke idee voor persoonsuitje!

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

Slide 4

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende uitje voor groepen.

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende uitje voor groepen.

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende uitje voor groepen.

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

VorigeVorige
VolgendeVolgende

Ideeën voor personeelsuitje

Op zoek naar ideeën voor personeelsuitje?  Escape from Veenhuizen is een buitenactiviteit voor grote groepen van 30 t/m 80 personen. Dit interactieve outdoorspel wordt in de avond gespeeld van oktober tot april in de bossen rondom Veenhuizen en Norg (Drenthe). Dit personeelsuitje kan gecombineerd worden met een van de verschillende buffetten.

Escape from Veenhuizen is niet alleen geschikt voor personeelsuitjes, maar ook voor vrijgezellenfeest, familiefeest, vriendengroep en teambuilding.

Daarom Escape from Veenhuizen als idee voor jullie personeelsfeest

  • Spannende en actieve outdoor activiteit
  • Geschikt voor grote groepen
  • Verschillende en uitgebreide buffetten
  • Verschillende borrel- en hapjesarrangementen

Personeelsuitje met buffet

Onze buffetten maken jullie personeelsuitje compleet. De buffetten worden aangeboden in samenwerking met Grand Café Hotel Karsten in Norg. Karsten is tevens start- en eindpunt van het spel. Voor en na het spel kan hier ook een hapje en een drankje worden genuttigd. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Of bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct via onderstaande knop.

Het spel

Tijdens een interactief outdoorspel is het de taak van jullie groep om uit handen te blijven van de bewakers. Jullie moeten niet alleen uit handen blijven van de bewakers, maar jullie moeten onderweg ook diverse opdrachten uit voeren met de hete adem van de bewakers in jullie nek. Tijdens jullie ontsnapping ontmoeten jullie ook ‘maatjes’ die jullie verder op weg kunnen helpen met jullie ontsnapping. Wie kunnen jullie vertrouwen? En wellicht belangrijker…. Wie niet?

Dit vonden mensen die meegespeeld hebben van Escape from Veenhuizen!

Escape from Veenhuizen
4.9
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
Marianne van 't EndeMarianne van 't Ende
18:05 10 Dec 23
Afgelopen weekend een heel geslaagd uitje gehad.Prachtig actief en spannend spel in het donker dat zeer goed georganiseerd werd door een enthousiast leuk team. Daarbij ook nog een fijne start en eindlocatie.Kortom, reden genoeg om eens te gaan ontsnappen of het nogmaals te proberen. 👍🏻
Manon De LangeManon De Lange
23:23 09 Dec 23
Ontzettend leuke avond gehad, leuk georganiseerd.
Kim StellingwerfKim Stellingwerf
13:59 09 Dec 23
Wat een avontuur ! Het was echt fantastisch leuk en heel spannend om te doen. Leuke acteurs die heel serieus hun rol vervulden. Dat maakte de beleving helemaal compleet. Echt een aanrader !Nadeel is wel dat ik nog steeds de neiging heb om in sloten te duiken, achter bomen te gaan liggen of te vluchten als ik je op maar iets zie wat licht geeft ….Maar dat zal wel slijten uiteindelijk :-))
Bastiaan NiemeijerBastiaan Niemeijer
07:12 06 Dec 23
Een fantastische activiteit om te organiseren met collega's, je gaat volledig op in het spel doordat de organisatie dit ook zo echt mogelijk neerzet. echt een aanrader!!
Angelique WierdaAngelique Wierda
06:32 27 Nov 23
LuurtLuurt
20:10 19 Nov 23
Hebben met ons personeelsfeestje een hele mooie avond beleefdAlles was goed geregeld door het team, goede zorgen, ook voor de achterblijvers.Het was een op en top voor elkaarHet is een heel team,die ons een perfecte avond hebben bezorgdAlleen maar lofGa zo door, kanjersDe pv Dekker/Struik
nicky scholtensnicky scholtens
12:15 04 Nov 23
Gisteren de activiteit als bedrijfsuitje gedaan. Vooraf goed en snel contact gehad. Iedereen die mee was, was erg lovend over de avond. Spel zit goed in elkaar en geeft een avond vullend programma. Zeker een aanrader! Bewakers/acteurs echt toppers!
Anna RiemersmaAnna Riemersma
16:08 06 Oct 23
Wij hebben deze activiteit als teamuitje van het werk gedaan. Vooraf fijn contact gehad, werd goed meegedacht. Iedereen die mee was, was erg lovend over de avond. Spel zit goed in elkaar en geeft een avond vullend programma. Zeker een aanrader!
Ingrid TempelsIngrid Tempels
17:03 15 May 23
Super leuke ervaring, het was heel spannend, het team maakt er een onvergetelijke avond van. Heel erg leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden.Aansluitend bij hotel Karsten een hapje en een drankje maakte het avondje af.
jolanda Hasperjolanda Hasper
18:24 14 May 23
Samen met mijn gezin en een groep vrienden gedaan!! Wat een geweldige ervaring! Ik heb mijn broek niet droog gehouden, en dat kwam niet alleen door het kruipen door de sloot😉 Een echte aanrader!!!
Stefan TimmersStefan Timmers
15:44 14 May 23
Wij hebben een fantastische ervaring overgehouden aan Escape from Veenhuizen. Goed georganiseerde avond waarbij alle facetten omtrent spanning en sensatie samen komen.Zeker de moeite waard voor een gezellig avondje uit.Crew escape!! Bedankt!
lisalotte de Voslisalotte de Vos
14:48 14 May 23
Samen met mijn vriendengroep deelgenomen aan de escape. Echt een super gave, spannende en leuke ervaring. Ik kan dit iedereen zeker aanraden!!
Henk SteenHenk Steen
14:47 14 May 23
Met een groep deelgenomen aan deze fantastische ervaring vol spanning en sensatie. Kan niet anders zeggen dat dat het super geregeld was!! Petje af
js_loader