Slide 1

Een spannende buitenactiviteit in combinatie met een heerlijk buffet!

Het spannende outdoorspel in de bossen van Drenthe

Een spannende buitenactiviteit in combinatie
met een heerlijk buffet!

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

Slide 3

Met het hele bedrijf genieten van een heerlijk buffet en daarna ontsnappen aan de bewakers!

Met het hele bedrijf genieten van een heerlijk buffet en daarna ontsnappen aan de bewakers!

Met het hele bedrijf genieten van een heerlijk buffet en daarna ontsnappen aan de bewakers!

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

Slide 4

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende bedrijfsuitje.

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende uitje voor groepen.

Escape from Veenhuizen, het actieve en spannende uitje voor groepen.

Wie kun jij vertrouwen en wie niet?

VorigeVorige
VolgendeVolgende

Bedrijfsuitje met eten

Op zoek naar een bedrijfsuitje met eten? Escape from Veenhuizen is een outdoor activiteit in Drenthe voor groepen van 30 t/m 80 personen en kan gecombineerd worden met heerlijke buffetten. Van stamppotbuffet tot luxe buffet met een verschillende gerechten. Escape from Veenhuizen verzorgt in samenwerking met Grand Café Hotel Karsten dit heerlijke eten, zodat ook de innerlijke mens niet wordt vergeten.

Het complete bedrijfsfeest

Buffet en een drankje maken een bedrijfsuitje compleet. Dat snapt Escape from Veenhuizen als geen ander. Hotel Karsten staat garant voor lekker eten in een gezellige ambiance. Hotel Karsten is tevens start- en eindpunt van het spel. Het buffet wordt vooraf aan het spel geserveerd. Eten en het spel starten, kan dus op dezelfde locatie! Na het spel nog even gezellig naborrelen? Dat kan onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Outdoor ontsnappingsspel in het donker

Escape from Veenhuizen is een outdoor ontsnappingsspel dat zich afspeelt in de bossen van Veenhuizen en Norg in Drenthe. Je vormt met jouw groep deelnemers kleinere groepjes van 4 personen. In deze groepjes nemen jullie deel aan het spel.
Tijdens het spel is het de opdracht te ontsnappen en de bewakers te ontwijken of verbaal te misleiden en alle opdrachten te vinden. Jullie zetten daarmee als groep een eindscore neer. Wie heeft gewonnen, zal blijken tijdens de prijsuitreiking!
Iedere groep speelt het spel op zijn/haar eigen manier. Het spel is geschikt voor alle deelnemers vanaf 12 jaar. Jongere deelnemers zijn in overleg uiteraard ook welkom.

Niet alleen voor bedrijfsuitjes

Escape from Veenhuizen is niet alleen geschikt voor bedrijfsuitjes, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld vriendengroepen, familiefeesten en vrijgezellenfeesten. Voor iedere groep die op zoek is naar een spannende, actieve en vooral gezellige buitenactiviteit.

Dit vinden andere deelnemers van Escape from Veenhuizen!

Escape from Veenhuizen
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Ingrid TempelsIngrid Tempels
17:03 15 May 23
Super leuke ervaring, het was heel spannend, het team maakt er een onvergetelijke avond van. Heel erg leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden.Aansluitend bij hotel Karsten een hapje en een drankje maakte het avondje af.
jolanda Hasperjolanda Hasper
18:24 14 May 23
Samen met mijn gezin en een groep vrienden gedaan!! Wat een geweldige ervaring! Ik heb mijn broek niet droog gehouden, en dat kwam niet alleen door het kruipen door de sloot😉 Een echte aanrader!!!
Stefan TimmersStefan Timmers
15:44 14 May 23
Wij hebben een fantastische ervaring overgehouden aan Escape from Veenhuizen. Goed georganiseerde avond waarbij alle facetten omtrent spanning en sensatie samen komen.Zeker de moeite waard voor een gezellig avondje uit.Crew escape!! Bedankt!
lisalotte de Voslisalotte de Vos
14:48 14 May 23
Samen met mijn vriendengroep deelgenomen aan de escape. Echt een super gave, spannende en leuke ervaring. Ik kan dit iedereen zeker aanraden!!
Henk SteenHenk Steen
14:47 14 May 23
Met een groep deelgenomen aan deze fantastische ervaring vol spanning en sensatie. Kan niet anders zeggen dat dat het super geregeld was!! Petje af
js_loader